Meer over Ons

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de ECU software om meer vermogen en rijgenot uit uw voertuig te krijgen. 

Door onze passie voor autotechniek en jaren ervaring staat kwaliteit en service altijd op #1. Zo luisteren wij goed naar uw wensen en zorgen wij dat alle werkzaamheden aan uw voertuig binnen de opgegeven marges van de fabrikant worden verricht. 

We passen wij niet alleen auto’s softwarematig aan maar kunnen wij ook uw camper een stuk prettiger en zuiniger laten rijden. Of misschien wilt u het beste uit uw boot halen voor betere vaar eigenschappen? Kortom, vrijwel alle voertuigen met een verbranding motor hebben een ECU en kunnen wij dit geheel naar wens aanpassen.

Onze specialist is een echte Race Engineer met veel kennis, dit in combinatie met het beste apparatuur kunnen wij dan ook de gewenste kwaliteit leveren.

Wat is de werkwijze?

Wij hebben eerst een doelstellingsgesprek met u, waarin u aangeeft wat u aangepast wilt aan uw voertuig en wat uw verwachtingen daarbij zijn van ons. Het kan zijn dat u meer trekkracht in uw voertuig wilt omdat u bijvoorbeeld vaak met een trailer rijdt of dat u zo snel mogelijk van start wilt gaan bij een stoplicht. Als dit duidelijk is gaan wij voor u aan de slag en zullen wij zorgvuldig en netjes ons werk uitvoeren. Voor veel klanten doen wij dit op locatie, maar het kan natuurlijk ook bij ons.