Garantie & Service

Kwaliteit en service, daar staan wij voor.

Bij RMA hebben wij jaren lange ervaring en deze kwaliteit brengen wij graag over aan onze klanten.

De software word ter plekke geschreven voor uw auto en word ook getest op de weg met ons meet apparatuur. Wij hebben bewust gekozen om dit niet op een rollerbank te doen. Uit vele jaren ervaring is gebleken dat dit niet altijd ten goede voor uw auto is door meerdere technische redenen. Ons meet apparatuur is net zo precies als een rollerbank en er is geen betere en realistischere meting dan op de weg met alle bijbehorende weerstanden.

Alvorens de auto word geremapped doen wij eerst een reeks testen met de auto. Zo word de auto visueel geïnspecteerd op technische mankementen maar ook sluiten wij ons apparatuur aan en meten wij rijdend of dat er geen verborgen kwalen of mankementen zijn.

Remappen is ten aller tijden geheel op eigen risico van de klant.

Heeft u de auto voor onderhoud naar de garage gebracht en is daar een update gedaan waardoor de auto weer standaard is? Geen zorgen, de eerste 5 jaar heeft u de garantie dat wij de tuning weer kostenloos terug zetten.

Omdat remappen niet binnen een uur is gebeurd zoals met chiptunen, bieden wij een haal en breng service. Wij voeren dit meestal geheel zelf uit tenzij de klant van buiten een straal van 25km komt, dan laten wij dit doen door een betrouwbare transporteur.

Uiteraard is de klant ten aller tijden van harte welkom en besluit u toch te wachten kunt u gebruik maken van onze faciliteiten onder het genot van o.a. gratis frisdrank, koffie en thee.

Kortom: Remapmijnauto.nl ontwikkelt en levert software op maat voor de beste prestaties van uw voertuig, betrouwbaarheid en geven daarnaast ook een top service!

Copyright © 2021 Remapmijnauto | Powered by Cloudpath Technologies LLC