Veelgestelde Vragen

Lees onze veelgestelde vragen voor meer informatie over beschikbare diensten.

Remappen is niet iets wat zo gebeurt is, het is precisiewerk waarbij wij zoeken naar de juiste gegevens voor u en uw voertuig. Vaak is een afspraak inplannen op korte termijn mogelijk, u kunt ons daarover mailen of telefonisch contacteren.

Over het algemeen remappen wij alleen bij ons in de werkplaats, dit omdat we dan alles bij de hand hebben. Mocht u geen tijd hebben om in de werkplaats langs te komen, dan kunnen wij uw voertuig ophalen en na de werkzaamheden weer terug brengen. Remappen op uw locatie is mogelijk, maar niet onze persoonlijke voorkeur. Bel hiervoor naar één van onze medewerkers of stuur ons een e-mail.

Het motorvermogen neemt toe en het brandstof verbruik wordt minder, mits je dezelfde rijstijl aanhoudt.

De motor kan geen schade oplopen door het herschrijven van de software, dit omdat de software altijd binnen de opgegeven fabrieksmarges wordt aangepast. Remappen is computer/softwarematig, aan de motor zelf doen wij niks.

Het remappen is een eenmalige optimalisatie van uw software. Mocht u om wat voor een reden dan ook de software willen aanpassen omdat u uw voertuig anders gaat gebruiken is dit mogelijk.

Bij remapping wordt de software overschreven, maar de basis blijft hetzelfde. Als u na verloop van tijd uw voertuig weer met de standaard software wilt is dit mogelijk. Vraag dit na bij één van de medewerkers.

Vaak adviseren wij u uw voertuig bij ons te brengen en deze later weer op te halen of gebruik te maken van onze haal- en breng service. Omdat remappen maatwerk is en er precisie bij komt kijken duurt het herschrijven van uw voertuig zo’n vier tot vijf uur.